Stacks Image 1700
Stacks Image 1706

Gebruik de Phone Smart als standaard of als handsfree houder in het ventilatierooster van jouw auto.

Stacks Image 1713

De Car Smart One is de universele handsfree houder voor in het ventilatierooster van jouw auto.

Stacks Image 1720

Met de Car Smart Magnet blijft jouw telefoon magnetisch vast zitten aan de houder in het ventilatierooster.

Stacks Image 1727

De Multi Smart is ontwikkeld voor zowel Smartphones als Tablets. Inklapbaar en lichtgewicht.

Stacks Image 2032

De Team en Zoom Standard is ontwikkeld voor Smartphones en Tablets. Inklapbaar en lichtgewicht.

Singles Day Sales.

Singles Day is op 11 November 2020, maar onze Singles Day Actie loopt nu al.
Profiteer van 15% korting op het gehele assortiment.

Kortingscode: Singlesday2020

Stacks Image p2056_n6
Stacks Image p2056_n12
Stacks Image p2056_n15
Stacks Image p2056_n18

Profiteer van 15% korting op het gehele assortiment.
Kortingscode: Singlesday2020

Singles Day Sales.

Singles Day is op 11 November 2020, maar onze Singles Day Actie loopt nu al.
Profiteer van 15% korting op het gehele assortiment.

Kortingscode: Singlesday2020

Stacks Image p2056_n25
Stacks Image p2056_n31
Stacks Image p2056_n34
Stacks Image p2056_n37

Profiteer van 15% korting op het gehele assortiment.
Kortingscode: Singlesday2020

Hoe ontwikkeld RAYBRO producten.

Door gedegen marktonderzoek in de desbetreffende markt, krijgen we een duidelijk inzicht over hoe we het product vorm moeten geven. Creativiteit, Concept ontwikkeling en ruime ervaring in Sales en marketing zorgen ervoor dat de producten aansluiten bij de wensen van de consument. Eenvoud en gebruiksgemak staan bij de ontwikkeling van nieuwe producten centraal. Om een product te laten slagen, moet de consument zonder enige specifieke kennis het product kunnen gebruiken en/of toepassen.

RAYBRO Innovations hanteert een duaal verkoop beleid. Dat wil zeggen dat wij zowel aan consumenten als aan detaillisten onze producten verkopen.

Product ontwikkelingen:
  • StarBlueDisc Toiletblokhouder: Toiletblokhouder voor Geberit Sigma 12cm, UP320, UP300 en UP100 inbouw reservoirs. Voor een schoon en fris toilet.
  • SmartKey Guard: Speciale etui voor smart key's tegen het "hacken" van de smart key (KeyLess Entry). Alleen zo beveilig je jouw Smart key tegen Relay Attack.
  • SmartCard Guard: Dit is een speciale kaart die alle RFID signalen blokkeert. Zo zijn jouw Creditcards, bankpassen en OV chipkaart en ID bewijs beschermd tegen Skimming en ID fraude. Door de speciale chip technologie, wordt er een schild gevormd rondom alle pasjes in jouw portemonnee.
  • Smart Sticky: De Sticky is dé bankpas, creditcard houder voor achter op jouw telefoon. Je plakt deze zo op de achterzijde van jouw mobile telefoon.
  • Phone Smart: Dit is een smartphone standaard en telefoonhouder in 1. Je kunt hem dus gebruiken als standaard voor het kijken van filmpjes op de bank of de tafel en je kunt hem gebruiken als telefoonhouder voor in het ventilatierooster van jouw auto.
  • Car Smart One: Universele telefoonhouder voor in de auto. Je plaatst de Car Smart One super eenvoudig in het ventilatierooster van jouw auto. Tevens is De Car Smart One 360 graden draaibaar. De Car Smart One past in elk ventilatierooster en daarom dan ook Universeel.
  • Car Smart Magnet: Magnetische telefoonhouder voor in de auto. Je plaatst de Car Smart Magnet houder heel simpel in het ventilatierooster van jouw auto. De Car Smart Magnet past in elk ventilatierooster. Bij de Car Smart Magnet wordt ook een metalen plaatje geleverd, deze plak je achter op jouw telefoon. Vervolgens kun je dit plaatje zo op het magnetische deel van de telefoonhouder plaatsen en jouw telefoon blijft dan ook vast zitten. Tevens is jouw telefoon dan ook 360 graden draaibaar.
  • Multi Smart: Telefoon en Tablet houder is een Universele houder voor zowel Tablet als Telefoons om jouw favoriete filmpjes te bekijken, zonder dat je jouw tablet of telefoon ergens tegen aan hoeft te zetten. Ideaal voor bijvoorbeeld kinderen die in een restaurant een filmpje willen bekijken zodat jij langer rustig kunt genieten van het uiteten gaan. Doordat hij inklapbaar is is de Multi Smart eenvoudig mee te nemen in je broekzak of in jouw tas.
  • Team en Zoom Telefoon standaard: De Team en Zoom Telefoon en Tablet houder is een Universele houder voor elke Smartphone of Tablet. Ideaal voor Team en Zoom meetings tijdens een thuiswerk periode. Natuurlijk is hij ook perfect geschikt om jouw favoriete filmpjes te bekijken, zonder dat je jouw tablet of telefoon ergens tegen aan hoeft te zetten. Ideaal voor bijvoorbeeld kinderen die in een restaurant een filmpje willen bekijken zodat jij langer rustig kunt genieten van het uiteten gaan. Doordat hij inklapbaar is is de Multi Smart eenvoudig mee te nemen in je broekzak of in jouw tas.
Leveringen en verzendingen:
SmartKey Guard voor de slimme sleutel en smart key 12000
Wij streven er naar om jouw bestelde producten binnen 3 tot 5 werkdagen bij u te leveren.
SmartKey Guard voor de slimme sleutel en smart key 120001
Voor leveringen in Nederland rekenen wij geen verzendkosten, tevens krijg je van ons een Track & Trace code, zodat je jouw bestelling kunt volgen.
SmartKey Guard voor de slimme sleutel en smart key 120005
De verzendkosten voor België en Duitsland zijn € 4,50.