G-XF009V1M70 Over Ons G-XF009V1M70

Stacks Image 1834
Stacks Image 1832
Stacks Image 1836
Stacks Image 1838

Wie zijn wij?

RAYBRO Innovations is een jong en dynamisch bedrijf. Wij ontwikkelen nieuwe producten op basis van bestaande problemen, waar op dit moment nog geen goede oplossing voor is. Ook kijken we naar bestaande producten die al wat langer op de markt zijn en toe zijn aan een facelift of een herontwikkeling, door voortschrijdend inzicht. Kortom RAYBRO Innovations is volop in beweging.

Hoe ontwikkeld RAYBRO producten.

Door gedegen marktonderzoek in de desbetreffende markt, krijgen we een duidelijk inzicht over hoe we het product vorm moeten geven. Creativiteit, Concept ontwikkeling en ruime ervaring in Sales en Marketing zorgen ervoor dat de producten aansluiten bij de wensen van de consument en natuurlijk ook bij ondernemers. Kwaliteit, gebruiksgemak en betaalbaarheid staan bij de ontwikkeling van nieuwe producten centraal. Om een product te laten slagen, moet de consument zonder enige specifieke kennis het product kunnen gebruiken en/of toepassen.

Product ontwikkelingen:


  • SmartKey Guard: Speciale etui voor smart key's tegen het "hacken" van de smart key (KeyLess Entry). Alleen zo beveilig je jouw Smart key tegen Relay Attack.
  • SmartCard Guard: Dit is een speciale kaart die alle RFID signalen blokkeert. Zo zijn jouw Creditcards, bankpassen en OV chipkaart en ID bewijs beschermd tegen Skimming en ID fraude. Door de speciale chip technologie, wordt er een schild gevormd rondom alle pasjes in jouw portemonnee.
  • Smart Sticky: De Sticky is dé bankpas, creditcard houder voor achter op jouw telefoon. Je plakt deze zo op de achterzijde van jouw mobile telefoon.
  • Phone Smart: Dit is een smartphone standaard en telefoonhouder in 1. Je kunt hem dus gebruiken als standaard voor het kijken van filmpjes op de bank of de tafel en je kunt hem gebruiken als telefoonhouder voor in het ventilatierooster van jouw auto.
  • Car Smart One: Universele telefoonhouder voor in de auto. Je plaatst de Car Smart One super eenvoudig in het ventilatierooster van jouw auto. Tevens is De Car Smart One 360 graden draaibaar. De Car Smart One past in elk ventilatierooster en daarom dan ook Universeel.
  • Car Smart Magnet: Magnetische telefoonhouder voor in de auto. Je plaatst de Car Smart Magnet houder heel simpel in het ventilatierooster van jouw auto. De Car Smart Magnet past in elk ventilatierooster. Bij de Car Smart Magnet wordt ook een metalen plaatje geleverd, deze plak je achter op jouw telefoon. Vervolgens kun je dit plaatje zo op het magnetische deel van de telefoonhouder plaatsen en jouw telefoon blijft dan ook vast zitten. Tevens is jouw telefoon dan ook 360 graden draaibaar.
  • Multi Smart: is een Universele houder voor zowel Tablet als Telefoons om jouw favoriete filmpjes te bekijken, zonder dat je jouw tablet of telefoon ergens tegen aan hoeft te zetten.
  • Team en Zoom Compact: is ook een Universele houder voor zowel Tablet als Telefoons om jouw favoriete filmpjes te bekijken, zonder dat je jouw tablet of telefoon ergens tegen aan hoeft te zetten. Ideaal voor bijvoorbeeld TEAM EN ZOOM meetings. Doordat hij inklapbaar is is de Team en Zoom Compact eenvoudig mee te nemen in je broekzak of in jouw tas.
  • Team en Zoom Tower: Telefoon en Tablet houder is in hoogte instelbaar en ook in verschillende hoeken. een perfecte houder voor zowel Tablet als Telefoons om jouw favoriete filmpjes te bekijken, zonder dat je jouw tablet of telefoon ergens tegen aan hoeft te zetten. Ideaal voor TEAM en ZOOM meetings. Volledig inklapbaar, waardoor hij geheel plat is.


Verkoopbeleid:

RAYBRO Innovations hanteert een Multi Channel verkoopbeleid.
Dat wil zeggen dat wij, als fabrikant, onze producten aan consumenten, detaillisten als groothandelaren onze producten verkopen.

Nu 10% korting op het gehele assortiment

Leveringen en verzendingen:
SmartKey Guard voor de slimme sleutel en smart key 12000
Wij streven er naar om jouw bestelde producten binnen 3 tot 5 werkdagen bij u te leveren.
SmartKey Guard voor de slimme sleutel en smart key 120001
Voor leveringen in Nederland rekenen wij geen verzendkosten, tevens krijg je van ons een Track & Trace code, zodat je jouw bestelling kunt volgen.
SmartKey Guard voor de slimme sleutel en smart key 120005
De verzendkosten voor België en Duitsland zijn € 4,50.
bol com Smart Key Guard hoesje voor keyless entry canvas beschermen 6

Alle producten zijn ook te koop bij BOL.COM.

Stacks Image 2082