Stacks Image 1275

Multi Smart

De Inklapbare Tablet en Telefoonhouder.
houder voor Tablet en smartphone 1
houder voor Tablet en smartphone 2
houder voor Tablet en smartphone met iphone 2
houder voor Tablet en smartphone met iphone 3

Wat is de Multi Smart?

De Multi Smart is een inklapbare tablet en telefoonhouder geschikt voor: verschillende merken tablets, e-readers en smartphones tot 10.1 inch. Dankzij het opvouwbare design is deze compact en makkelijk mee te nemen. Handig voor op school, het werk, in een restaurant of onderweg.

Door dat hij inklapbaar is hij gemakkelijk mee te nemen. Neem je hem bijvoorbeeld mee naar school, dan doe je hem gewoon in jouw school etui.
1 x Multi Smart Tablet & Telefoonhouder Zwart

1 x Multi Smart Tablet & Telefoonhouder Zwart

€ 12,95

2 x Multi Smart Tablet & Telefoonhouder Zwart
Special Deals

2 x Multi Smart Tablet & Telefoonhouder Zwart

€ 20,00

Stacks Image 1614
Stacks Image 1616
Stacks Image 1618
Stacks Image 1620

Hoe ontwikkeld RAYBRO producten.

Door gedegen marktonderzoek in de desbetreffende markt, krijgen we een duidelijk inzicht over hoe we het product vorm moeten geven. Creativiteit, Concept ontwikkeling en ruime ervaring in Sales en marketing zorgen ervoor dat de producten aansluiten bij de wensen van de consument. Eenvoud en gebruiksgemak staan bij de ontwikkeling van nieuwe producten centraal. Om een product te laten slagen, moet de consument zonder enige specifieke kennis het product kunnen gebruiken en/of toepassen.

RAYBRO Innovations hanteert een duaal verkoop beleid. Dat wil zeggen dat wij zowel aan consumenten als aan detaillisten onze producten verkopen.

Product ontwikkelingen:

 • StarBlueDisc Toiletblokhouder: Toiletblokhouder voor Geberit Sigma 12cm, UP320, UP300 en UP100 inbouw reservoirs. Voor een schoon en fris toilet.
 • SmartKey Guard: Speciale etui voor smart key's tegen het "hacken" van de smart key (KeyLess Entry). Alleen zo beveilig je jouw Smart key tegen Relay Attack.
 • SmartCard Guard: Dit is een speciale kaart die alle RFID signalen blokkeert. Zo zijn jouw Creditcards, bankpassen en OV chipkaart en ID bewijs beschermd tegen Skimming en ID fraude. Door de speciale chip technologie, wordt er een schild gevormd rondom alle pasjes in jouw portemonnee.
 • Smart Sticky: De Sticky is dé bankpas, creditcard houder voor achter op jouw telefoon. Je plakt deze zo op de achterzijde van jouw mobile telefoon.
 • Phone Smart: Dit is een smartphone standaard en telefoonhouder in 1. Je kunt hem dus gebruiken als standaard voor het kijken van filmpjes op de bank of de tafel en je kunt hem gebruiken als telefoonhouder voor in het ventilatierooster van jouw auto.
 • Car Smart One: Universele telefoonhouder voor in de auto. Je plaatst de Car Smart One super eenvoudig in het ventilatierooster van jouw auto. Tevens is De Car Smart One 360 graden draaibaar. De Car Smart One past in elk ventilatierooster en daarom dan ook Universeel.
 • Car Smart Magnet: Magnetische telefoonhouder voor in de auto. Je plaatst de Car Smart Magnet houder heel simpel in het ventilatierooster van jouw auto. De Car Smart Magnet past in elk ventilatierooster. Bij de Car Smart Magnet wordt ook een metalen plaatje geleverd, deze plak je achter op jouw telefoon. Vervolgens kun je dit plaatje zo op het magnetische deel van de telefoonhouder plaatsen en jouw telefoon blijft dan ook vast zitten. Tevens is jouw telefoon dan ook 360 graden draaibaar.
 • Multi Smart: Telefoon en Tablet houder is een Universele houder voor zowel Tablet als Telefoons om jouw favoriete filmpjes te bekijken, zonder dat je jouw tablet of telefoon ergens tegen aan hoeft te zetten. Idelaal voor bijvoorbeeld kinderen die in een restaurant een filmpje willen bekijken zodat jij langer rustig kunt genieten van het uiteten gaan. Doordat hij inklapbaar is is de Multi Smart eenvoudig mee te nemen in je broekzak of in jouw tas.

Hoe werkt de Multi Smart houder?

Nu kun je gemakkelijker en comfortabel kijken naar jouw favoriete serie of film zonder dat je jouw telefoon of tablet vast moet houden of kun je een spannend boek op uw e-reader lezen zonder dat je jouw E-reader vast hoeft te houden. Dit geweldige unieke en lichte design zorgt ervoor dat jouw apparatuur gemakkelijk geplaatst kan worden op uw tafel, bank of nachtkastje. Ook kun je de inklapbare universele tablet en telefoonhouder makkelijk meenemen in het openbaar vervoer of zakelijk gebruiken. De inklapbare universele tablet en telefoonhouder wordt veel gebruikt om kinderen een rustig een filmpje te laten kijken tijdens een bezoekje aan een restaurant of bijvoorbeeld tijdens een bezoek aan een winkel of showroom. Zo kunnen de ouders rustig eten en/of winkelen.

Specificaties:

 • Multifunctioneel geschikt voor zowel telefoon, e-reader of tablet.
 • Compact.
 • Zeer licht in gewicht.
 • Inklapbaar en dus makkelijk mee te nemen.
 • Materiaal: Kunststof.
 • Kleur: Zwart.
 • Hoeveelheid: 1 stuks.

Je kunt jouw toestel zowel verticaal als horizontaal in de inklapbare universele tablet en telefoonhouder plaatsen. De inklapbare universele tablet en telefoonhouder heeft siliconen steunen op het draagvlak, zodat jouw smartphone niet van de houder valt.

De inklapbare universele tablet en telefoonhouder is geschikt voor toestellen tot een schermdiagonaal van 10.1 inch. Dit zijn nagenoeg alle telefoons van bijvoorbeeld Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG en andere smartphones.

Je kunt de inklapbare universele tablet en telefoonhouder zelfs gebruiken voor diverse merken tablets zoals Apple, Samsung, Lenovo en andere merken.
Je kunt de inklapbare universele tablet en telefoonhouder ook gebruiken voor diverse merken Ereaders, mits ze niet groter zijn dan 10,1 inch.

Tot slot is de inklapbare universele tablet en telefoonhouder opvouwbaar, licht in gewicht en compact, zodat je de inklapbare universele tablet en telefoonhouder makkelijk mee kunt nemen.

Nu 10% Zomerkorting op het hele assortiment.
Kortingscode: SUMMERSALE2020


Direct naar de RAYBRO Smart webshop

Leveringen en verzendingen:
SmartKey Guard voor de slimme sleutel en smart key 12000
Wij streven er naar om jouw bestelde producten binnen 3 tot 5 werkdagen bij u te leveren.
SmartKey Guard voor de slimme sleutel en smart key 120001
Voor leveringen in Nederland rekenen wij geen verzendkosten, tevens krijg je van ons een Track & Trace code, zodat je jouw bestelling kunt volgen.
SmartKey Guard voor de slimme sleutel en smart key 120005
De verzendkosten voor België en Duitsland zijn € 4,50.
bol com Smart Key Guard hoesje voor keyless entry canvas beschermen 6

Alle producten zijn ook te koop bij BOL.COM.