G-XF009V1M70 Smart Key en Keyless Entry Vragen

Stacks Image 1359
Stacks Image 1361
Stacks Image 1363
Stacks Image 1365

Nu 10% korting op het gehele assortiment

Smart key en Keyless Vragen?

Hieronder zie je de meest gestelde vragen die betrekking hebben op auto diefstal, door middel van het hacken van jouw smart key. Natuurlijk kun je ook meteen de antwoorden lezen om zo het misbruik van jouw Keynes entry systeem te voorkomen. Heb je zelf een vraag over Relay Attack of over de SmartKey Guard? Laat het ons dan weten en stuur jouw vraag via ons contactformulier.
Kan ik mijn sleutel in een koekblik stoppen om deze te beveiligen?
Nee, Het is een veelgehoord advies om je smart key
(Ook wel slimme sleutel genoemd) tegen diefstal te beschermen. Het idee is dat het koekblik werkt als de kooi van Faraday.
Slecht advies! Het blik moet dan altijd helemaal dicht zitten, een scharnier of sleutelgat is al een risico. De kleinste opening zorgt er al voor. dat het signaal van jouw smart key toch nog een signaal afgeeft dat buiten het blik waarneembaar is door de speciale apparatuur dat criminelen gebruiken. Zo is dus nog steeds jouw keyless entry functie te misbruiken.

Zijn er ook andere etuis die geschikt zijn?
Ja, er zijn meerdere etuis tegen Relay Attack te koop, maar deze zijn dan ook echt anders dan de SmartKey Guard beschermetui.

SmartKey Guard heeft een binnen beschermetui van Metal Nano Fabric en ze hebben een Slim Design. Dit wil zeggen dat het hoesje erg compact is. Natuurlijk is het hoesje wel zo gemaakt dat deze geschikt is voor bijna alle smart key’s.

Door het Slim Design is de SmartKey Guard makkelijk op te bergen in je broekzak of in een kleine handtas. Dus veiligheid en een compact design in één.

Is een auto alarm dan een goede oplossing?:
Een alarm is een prima middel tegen auto diefstal, echter met Relay Attack op smart key's kunnen dieven nog steeds jouw auto openen en zo de spullen die in de auto liggen mee nemen. Ook kunnen ze het multimedia systeem en het stuur met airbag alsnog stelen. Tevens is dit een oplossing die aardig in de papieren gaat lopen.

Ook moet je je afvragen hoeveel mensen er nog reageren op een auto alarm dat afgaat.

Is een startonderbreker dan een goede oplossing?:
Een startonderbreker is een ook prima middel tegen auto diefstal, maar net als een auto alarm niet tegen Relay Attack. Wederom kunnen dieven nog steeds jouw auto openen en de spullen die in de auto liggen wegnemen. Ook kunnen ze het multimedia systeem en het stuur met airbag alsnog stelen.

Zijn er veel auto's met een smart key en Keyles Entry? Ja, elk jaar komen er weer merken bij die hun auto's uitrusten met een smart key met daar op de functie van keyless entry. Volgens een artikel van de NOS heeft 90% van alle auto's die in 2018 zijn/worden geproduceerd hebben al een smart key.

Kan ik mijn Keyless entry functie uitlaten zetten op mijn smart key?
Ja, dat kan. Echter is dat een beetje jammer, vaak kies je juist voor een startkey met keyless entry voor het gemak. Je zou het uit kunnen laten zetten, maar je kunt ook de SmartKey Guard bestellen. Zo kun je jouw keyless entry functie gewoon blijven gebruiken.

Hoe werkt een SmartKey Guard?
Heel makkelijk. Je stopt jouw smart key in het speciaal ontwikkelde beschermetui van Metal Nano Fabric, je sluit het klepje en alle signalen van jouw smartkey worden nu geblokkeerd. Dus ook werkt nu de keyless entry functie niet meer. Zodra je de smart key weer uit het hoesje haalt, kan jouw auto de smart key weer herkennen en is de keyless entry functie weer te gebruiken. Hieronder vind je de handleiding.

Ook op onze Facebook pagina vind je extra informatie over auto diefstal door het misbruik van smart key's en keyless entry. Klik hier voor onze Facebook pagina.

SmartKey Guard tip: Vergeet niet om ook je reservesleutel te beveiligen, ook al gebruik je deze niet. Jouw reservesleutel is ander nog te detecteren met Relay Attack.

SmartKey Guard Handleiding.

SmartKey Guard beschermhoesje voor keyless entry
1. Maak het SmartKey Guard beschermetui open.
2. Stop jouw smart key (slimme sleutel) in het witte beschermetui.
3. Sluit nu het SmartKey Guard beschermetui.

Jouw smart key is nu beveiligt en het signaal van jouw smart key is niet meer te detecteren.

De SmartKey Guard is geschikt voor de meeste smart key sleutels zoals:
Tesla, Nissan, Mazda, Range Rover, BMW, Mercedes, Volkswagen, Opel en diverse andere automerken.
Smart Key Guard hoesje keyless entry canvas 3 beveiligen
Smart Key Guard hoesje keyless entry canvas 2 beveiligen
Smart Key Guard hoesje Slimme sleutel carbon beveiliging 2
Smart Key Guard hoesje Slimme sleutel carbon 1 beveiliging
Smart Key Guard hoesje keyless sleutel canvas en carbon 2 beveiliging
Smart Key Guard hoesje keyless entry canvas en carbon 1 beveiliging
slimme sleutel 8 audi a4
slimme sleutel 9 nissan qua
slimme sleutel 10 mazda 6
slimme sleutel 11 vw golf
slimme sleutel 12 mercedes a
Leveringen en verzendingen:
SmartKey Guard voor de slimme sleutel en smart key 12000
Wij streven er naar om jouw bestelde producten binnen 3 tot 5 werkdagen bij u te leveren.
SmartKey Guard voor de slimme sleutel en smart key 120001
Voor leveringen in Nederland rekenen wij geen verzendkosten, tevens krijg je van ons een Track & Trace code, zodat je jouw bestelling kunt volgen.
SmartKey Guard voor de slimme sleutel en smart key 120005
De verzendkosten voor België en Duitsland zijn € 4,50.
bol com Smart Key Guard hoesje voor keyless entry canvas beschermen 6

Alle producten zijn ook te koop bij BOL.COM.

Stacks Image 1557